У вівторок, 27 жовтня відбудеться прем'єра п'ятого епізоду популярного сімейного реаліті шоу «Міняю жінку».

Таким чином, повідомляється, що в новому епізоді глядачі побачать обмін сім'ями, які мають багато чого спільного. Але, це, як виявилося, лише на перший погляд.

Вони кардинально по-різному ставляться до чистоти і прибирання в будинку.

Цього разу своїми дружинами обміняються сім'ї з Києва та Харкова.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

"Міняю жінку: фото: прес-служба 1+1
"Міняю жінку: фото: прес-служба 1+1

У Києві проживає сім'я мами Руслани і тата Дмитра. У них двоє дітей.

Графік сім'ї розписаний щохвилини, мама забоїться про затишок вдома, поки тато Руслан працює. Руслана хоче, щоб в її родині з'явилося спільне хобі, яке принесло б нові фарби в життя.

У Харкові ж сім'я мами Марії і тата Дмитра у них є син Славік. На звання ідеальної сім'ї вони абсолютно не претендує, вони щасливі і без цього.

У кожної з сімей є мета-подивитися, як живуть інші люди, і отримати нові емоції. Перше випробування для обох мам-чистота в квартирі. Від статуту сім'ї і Марія і Руслана буду в шоці.

Чи припадуть до душі учасникам сімейні традиції нових сімей і які висновки вони зроблять після обміну, Дивіться 27 жовтня о 22:45 на телеканалі «1 + 1» у проекті «Міняю жінку».

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, кулінарів-аматорів на " МастерШеф "вивезли в ліс, хто не зміг пройти" полювання на продукти " з вудкою і опаришами.

Як повідомляв Знай. ua, чому дитина вам бреше, Карпачов розкрив батькам очі, сподобається не всім.

Також Знай. ua писав, що "Детектор брехні" встановив, що пов'язує Ківу і молоду одеситку.