Стало відомо про те, що в Єгипті українців покусала акула. Дитина втратила через це руку.

Таким чином, повідомляється, що підлітку ампутували руку через сильне поранення. Про це повідомили в Державному агенстві розвитку туризму України в соціальній мережі Facebook.

Під час снорклінгу на відпочинку від нападу акули серйозно постраждала себе з України. Дитина досі перебуває в реанімації, і переніс одну операцію. Зовсім скоро його оперуватимуть знову. Про це повідомляють журналісти ТСН.

Поранену руку від нападу акули врятувати не вдалося. Всі фінансові питання на себе взяв уряд Єгипту, дитині надали все необхідне.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Посольство України постійно перебуває на зв'язку з постраждалими.

Сталася вся ця ситуація в неділю, 25 жовтня. Постраждав гід, а також мати дитини.

Спочатку туристи звернулися до гіда в готелі з придбання такої екскурсії. Їм відмовили і попередили, що уряд Єгипту заборонив дайвінг з плавальними засобами. Після цього туристи вирішили придбати таку послугу у третіх осіб поза готелем, в якому відпочивали.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, рибалки ахнули, коли виявили всередині акули-альбіноса малюка-циклопа.

Як повідомляв Знай.ІА, м'ясо крокодилів в меню українців? Скоро будемо смакувати екзотичну їжу.

Знай.ІА писав, рибалка замість бажаної юшки отримав екзотичні враження, гачок ледве витримав цього звіра.