Скандально відомий народний депутат від президентської партії "Слуга народу" Олександр Дубінський заявив про програш його політичної сили на місцевих виборах у Києві.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

"Найприкріше, що ми прос*али Київ", - сказав Дубінський.

При цьому він зазначив, що в поразці винна не лише кандидатка "слуг" у мери Києва Ірина Верещук. "Але я категорично проти, щоб винною в цій поразці була тільки Верещук. У програшу в столиці є й інші винуватці і бенефіціари", - зазначив нардеп.

На виборах до Київської міської ради Віталій Кличко набрав близько 51% та перемагає вже у першому турі, партія «Удар» проходить у Київраду з результатом майже 20%. Про це стало відомо з паралельного підрахунку голосів, який проводив штаб мера Києва Віталія Кличко та партії «Удар».

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Філатов уклав конкурентів на лопатки на виборах мера

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа", Кличко приділив Притулу і Верещук у першому турі

Також, "Знай.uа" писав, що мер Тернополя Надал повторив успіх Зеленського