Кандидат в мери Києва і діючий столичний градоначальник Віталій Кличко вже не має симптомів коронавірусу.

Про це він заявив у понеділок, 26 жовтня, на своїй сторінці в Facebook і додав, що піде повторно здати тест на COVID-19.

"Буду здавати наступний тест і тримаю кулаки за те, що тест буде негативний, щоб це була помилка. Я відчуваю себе абсолютно нормально, ніяких симптомів у мене немає - ні температури, ні кашлю, нічого іншого, що буває у хворих на COVID-19", - розповів Кличко.

Мер додав, що чекає "зеленого світла" від медиків, щоб повноцінно повернутися до роботи. На місцеві вибори Кличко не приходив, оскільки залишався в самоізоляції.

На виборах до Київської міської ради Віталій Кличко набрав близько 51% та перемагає вже у першому турі, партія «Удар» проходить у Київраду з результатом майже 20%. Про це стало відомо з паралельного підрахунку голосів, який проводив штаб мера Києва Віталія Кличко та партії «Удар».

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Нагадаємо, що Філатов уклав конкурентів на лопатки на виборах мера

Як повідомляв портал "Знай.uа", Кличко приділив Притулу і Верещук у першому турі

Також, "Знай.uа" писав, що мер Тернополя Надал повторив успіх Зеленського