Стало відомі нові подробиці про мітинги в Білорусі. Місцеві жителі не перестають дивувати своєю винахідливістю.

Таким чином, повідомляється, що в мережі опублікували ролики вдалої втечі дівчини. Яка змогла ухилитися від відразу декількох силовиків Лукашенка, які намагалися її затримати.

Кадри прокоментував Микола Ляскін з Фонду боротьби з корупцією. Він каже, що дівчина знаходиться у відмінній спортивній формі. Вона тікала від силовиків Лукашенко.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

За технікою схоже на регбі. Дуже страшно дивитися на те, як натовп мужиків намагається схопити беззбройну дівчину, і вона була змушена рятуватися.

На відео, викладеному в мережу «tyt.by " видно, як один з силовиків веде до машини, схоже, хлопця. У той же час дівчина намагається уникнути затримання, їй навперейми по черзі кидаються силовики, проте вона, не знижуючи швидкості, ухиляється від них і врешті-решт ховається.

Вже третій місяць у Білорусі не припиняються мітинги.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Україна відповіла Лукашенку за" таємну " інавгурацію і тривожні наслідки.

Як повідомляв Знай, Лукашенка "завалили" проханнями розстрілювати протестувальників, в МВС з'явився аудіозапис.

Також Знай писав, що таємна інавгурація Лукашенка вивела на вулиці всю Білорусь, В хід йдуть кийки і водомети, беззбройні люди грудьми кидаються на омон.