Ось і пройшли місцеві вибори. Україна. Стали відомі попередні результати, а користувачам мережі запропонували згадати саму дику передвиборчу рекламу.

Таким чином, повідомляється, що резонанс в соціальних мережах викликали спроби політиків пропіаритися.

Ось, наприклад, лідер "Радикальної партії" Олег Ляшко вирішив повернутися до витоків, і зняв новий кліп з усіма характерними йому атрибутами, а саме - вила, жителі села, а також худоба.

Кліп під назвою «Не відступай» бачив на каналі Олега Ляшка в You Tube. Політик надів червоний плащ, і вирішив піти рятувати світ. В коментарях думки розділилися. Хтось писав, що це забавно, а хтось просто назвав його «клоуном».

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Також виділилася кандидат у мери від Партії "Слуга народу" Ірина Верещук. У своєму ролику вона злетіла в повітря над пішохідним мостом у Києві. У мережі жартували над цією ситуацією. А також почали її порівнювати в відомим казковим персонажем Мері Поппінс.

Джамал Стаценко від тієї ж партії, вирішив зачитати свій реп. За основу він взяв пісню відомого в СНД артиста-Face.

Дніпровський Нацкорпус познайомив виборців зі своєю командою піснею за мотивом відомої композиції Baby Shark.

Раніше портал Знай.ІА писав про перші симптоми ГРВІ та грипу-19: покроковий план, що потрібно робити замість паніки. При появі перших ознак ГРВІ необхідно слідувати простій схемі дій і з'ясувати, чи може це бути COVID-19.

Також портал Знай.ІА писав, що хворий на коронавірус харків'янин зробив крок з вікна лікарні: "попрощався з рідними"

Також портал Знай.ІА писав про явку українців на виборах-2020: де живуть найбільш свідомі громадяни в країні.