Відома українська письменниця, Ірена Карпа, на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Таким чином, повідомляється, що вона стала свідком цікавого діалогу в столиці. Приблизно о 9 ранку, якийсь мужик без маски просто йшов по вулиці і говорив по телефону.

Своєму товаришеві він кричав у трубку, що він не дуже добре себе почуває, а близько тижня тому у нього пропав і смак і запах. При цьому він просто йшов по місту, і контактував з людьми.

Ірена пише про те, що цей королівський по**й на інших, коли ти явно хворієш коронавірусом, але маска є для тебе таким собі «намордником».

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

І проблема в тому, що таких людей дуже багато. Вони продовжують розгулювати по вулиці з усіма симптомами, а потім щодня статистика б'є рекорди в Україні.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що в Україні з початку епідемії коронавірусної інфекції підтвердили вже 348 924 випадків зараження. За добу зафіксували 5 426 нових випадків. Про це повідомляє Міністерство охорони здоров'я України.

Відомо, що всього в Україні з початку епідемії видужали вже 142 537 пацієнтів. За останню добу видужало 1 029 осіб, 73 осіб померло.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, колапс системи медобслуговування під час пандемії, названо важливу умову катастрофи для України.

Як повідомляв Знай. ua, перші симптоми ГРВІ та ГРВІ-19: покроковий план, що потрібно робити замість паніки.

Також Знай. ua писав, що Бабкін, Падалко, Кравець зізналися, скільки витратили на лікування Covid-19.