В ДТЕК Київські електромережі повідомили про появу у месенджерах Viber та Telegram власного чат-боту. Переконують, що завдяки ньому кияни зможуть передавати покази лічильника електроенергії та отримувати миттєві відповіді на найрозповсюджені питання.

Більше 50% усіх звернень клієнтів – це передача показів лічильника, підключення до мереж та укладання договорів на розподіл електроенергії.

«ДТЕК турбується про своїх клієнтів та створює для них зручні сервіси. Завдяки чат-боту консультації кияни отримуватимуть без будь-якого очікування – миттєво та цілодобово», - прокоментував подію виконувач обов’язків генерального директора ДТЕК Київські електромережі Денис Бондар.

До кінця року ДТЕК обіцяє, що за допомогою чат-боту також можна буде відслідковувати статус заявки на роботи з лічильниками, отримувати в автоматичному режимі інформаційні повідомлення (push-повідомлення) про аварійні відключення за власною адресою, а також дізнаватись графік планових робіт на мережі.

Щоб скористатися чат-ботом необхідно у Telegram чи Viber (у рядку пошуку) ввести «ДТЕК Київські електромережі» або відсканувати QR-код нижче, та використовуючи підказки меню, що випадає, отримати або передати необхідну інформацію.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще