Відома українська модель плюз сайз Міла Кузнєцова-володарка натуральних грудей 13 розміру. Вона регулярно відвідує тренажерний зал, щоб підтримувати свої пишні форми тіла в тонусі. І виглядає запаморочливо. Жінка не соромиться публікувати в соціальній мережі Іnstagram відверті знімки, ще й влаштовує опитування, які з них красивіше.

Читайте Знай в Google News!

Цього разу Міла Кузнєцова поділилася зі своїми шанувальниками двома фотографіями в нижній білизні. Жінка постала в чорному комплекті, запитавши у передплатників, який варіант їм більше подобається - спереду або ззаду. При цьому, Міла одягла на себе туфлі з високим каблуком. А на голові величезний чорний віночок, нижню частину тіла жінка огорнула чорним прозорим фатином.

"Heavy chest or big booty?",- лаконічно підписала Міла фотографії, що в перекладі означає "Моцні перси або гігантські булочки".

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Фігура топ 🔥 красиво", " Попа👍 🔥", "красиві великі стегна, як я і хотіла"," все дуже красиво і акуратно😍"," від чекаю і не дочекаюся коли будуть голі фотографуватися", - написали користувачі в коментарях.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Коментарі Міли Кузнєцової, фото: скріншот
Коментарі Міли Кузнєцової, фото: скріншот

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, "Обожнюю": Українка з 13-м розміром представила себе полуничкою в нижній білизні.

Як повідомляв "Знай.иа", Боржемська з " зважених і щасливих" помстилася Узєлкову, не сама і щаслива: "Будемо насолоджуватися"

"Знай.иа" писав, поки Тарзан зраджував королеві, її колишній ощасливив відразу двох дівчатко. Багато відзначили, що Миколаїв придумав відмінний челлендж для тих, хто далеко від близьких.