Стало відомо про те, що дівчина з Луганська влаштувала різанину в самому центрі Києва. Що про це відомо.

Таким чином, повідомляється, що в Печерському районі міста Київ сталася кривава трагедія. В результаті конфлікту дівчина з Луганська завдала чоловікові важке поранення.

Сталося це ще 24 жовтня, в одному з будинків у провулку Євгена Гуцало.

Поліція, фото: Національна поліція
Поліція, фото: Національна поліція

Що саме привело їх до цього конфлікту - поки що не повідомляєшся. Ніж опинився в грудях господаря квартири.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут У кого в Україні збільшаться пенсії з 1 квітня Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Він був доставлений в реанімацію Київської міської клінічної лікарні №17. Стан його вкрай важкий. Зачеплені артерії, перикард і передсердя.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що в Київській області 15-річний хлопець скоїв напад з ножем на своїх родичів. Це сталося навесні цього року, проте тільки зараз хлопець пояснив, чому так вчинив.

За словами хлопця, мати і тітка знущалися над ним, вважаючи розумово відсталим. Не витримавши знущань, підліток накинувся на тітку і її чотирирічного сина, завдаючи їм численні ножові поранення.

Нагадаємо, що учитель вдарила дитину по голові і залишилася безкарною.

Як повідомляв портал " Знай.ІА", ревнивий чоловік завіз росіянку в ліс і відрубав руки - дика історія отримала несподіване продовження.

Також, " Знай.ІА " писав, що у Львові псих напав на молоду одеситку і отримав тортом в обличчя.