Стали відомі попередні результати виборів. У Кличка є всі шанси перемогти в першому турі.

Таким чином, повідомляється, що вже підраховано понад 67 відсотків усіх голосів. І ось, за Віталія Кличка проголосував 51 відсоток виборців.

Мер Києва Віталій Кличко
Мер Києва Віталій Кличко
Кличко може перемогти ще в першому турі, фото: Віталій Кличко ФБ

Найближчий його конкурент відстає в кілька разів. На другому місці-екс-голова Київської міської держадміністрації, кандидат від " опозиційної платформи - за життя "Олександр Попов (9,4%), на третьому – шоумен і волонтер Сергій Притула, який балотується на цей пост від" Голосу " (7,7%).

Нагадаємо, що в неділю, 25 жовтня, в Україні відбулися місцеві вибори. Вони пройшли по всій країні, крім анексованого Кримського півострова, і тимчасово окупованій території Донбасу.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Явка склала всього 37 відсотків, що дуже мало. Минулого разу було трохи більше.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, слідом за Зеленським на дільницях почали масово опитувати виборців: про імпічмент і суд над президентом.

Як повідомляв портал Знай.иа, хмельничанин проголосував за опитувальником Зеленського 7 разів:"чекаємо наступного рекорду".

Також портал Знай.иа писав, що другий тур місцевих виборів в Україні точно відбудеться.