Стали відомі попередні результати виборів. У Кличка є всі шанси перемогти в першому турі.

Таким чином, повідомляється, що вже підраховано понад 67 відсотків усіх голосів. І ось, за Віталія Кличка проголосував 51 відсоток виборців.

Мер Києва Віталій Кличко
Мер Києва Віталій Кличко
Кличко може перемогти ще в першому турі, фото: Віталій Кличко ФБ

Найближчий його конкурент відстає в кілька разів. На другому місці-екс-голова Київської міської держадміністрації, кандидат від " опозиційної платформи - за життя "Олександр Попов (9,4%), на третьому – шоумен і волонтер Сергій Притула, який балотується на цей пост від" Голосу " (7,7%).

Нагадаємо, що в неділю, 25 жовтня, в Україні відбулися місцеві вибори. Вони пройшли по всій країні, крім анексованого Кримського півострова, і тимчасово окупованій території Донбасу.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

Явка склала всього 37 відсотків, що дуже мало. Минулого разу було трохи більше.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, слідом за Зеленським на дільницях почали масово опитувати виборців: про імпічмент і суд над президентом.

Як повідомляв портал Знай.иа, хмельничанин проголосував за опитувальником Зеленського 7 разів:"чекаємо наступного рекорду".

Також портал Знай.иа писав, що другий тур місцевих виборів в Україні точно відбудеться.