Вибори мера Києва тривали сьогодні, 25 жовтня. За місце столичного градоначальника змагалися два десятки кандидатів, у тому числі чинний мер та його попередники. Перші результати екзіт-полів опублікувала соціологічна група "Рейтинг".

Згідно з попередніми результатами опитування, у виборах столичного голови з приголомшливим відривом лідирує Віталій Кличко.

За даними екзіт-полів, він набирає 47,8% голосів. Друге місце із 8,6% голосів посів Олександр Попов, на третьому місці опинився Сергій Притула із 8,3% голосів.

Партія чинного мера Києва «Удар» лідирує із 21,3% голосів. Другу сходинку рейтингу посідає "Європейська солідарність" із 18% голосів, третє місце - партія "Слуга народу" із 9,5% голосів.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Нагадаємо, місцеві вибори в Україні: Разумков відмовився відповідати за "косяки" Зеленського. Голова Верховної Ради України одним з перших "селебріті" прийшов проголосувати на місцевих виборах.

Як повідомляв "Знай.ua", після "побачення" з Зеленським польський президент зліг з коронавірусом.

Знай.ua писав, Кличко звернувся до киян "з дивана" у день виборів: "Роблю це вперше"