Стало відомо про те, що в Києві з'явився перший бокс, який вирішує відразу дві проблеми. Що про це відомо.

Таким чином, повідомляється, що в Києві почав діяти перший вуличний апарат «Япомогабокс». Він приймає пластикові пляшки, і видає за це порцію корму для бездомних тварин.

Тепер кожен з українців може зробити дві добрі справи одночасно-Утилізація та годівля тварин.

ЯПомогаБокс, фото: соціальні мережі
ЯПомогаБокс, фото: соціальні мережі

Про це в соціальній мережі Facebook повідомив ініціатор проекту Yapomoga.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Перший такий бокс розташований на вулиці Юрія Іллєнка, 71, що поруч зі станцією метро Лук'янівська.

Тепер надія на те, що в найближчому майбутньому такі бокси булаті розставлені в кожному районі міста Київ, а також по всій нашій країні.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що меблі, одяг, Шини, побутову техніку та багато іншого побутового сміття, яке довго розкладається на звалищах, тепер можна здати в центрі управління відходами в Хмельницькому.

У міській раді зазначають, що будь-який з жителів може привезти сюди і безкоштовно здати відходи для їх переробки та утилізації.

Про це повідомляється на сайті Хмельницької міської ради.

Раніше портал " Знай.ІА " писав, що Хмельничани в запалі сварки викинули з вікна беззахисного малюка- " Люди, схаменіться!"

Також раніше портал " Знай.ІА " писав, що Хмельничани наплювали на карантин і вирушили у хресну ходу- " Бог захистить"

Також портал " Знай.ІА " писав, що У Києві мати з дитиною потрапили під колеса сміттєвоза, морг і реанімація- " водій лика не в'язав"