Народний депутат від "Слуги народу" Олександр Дубинський зчепився в прямому ефірі з шоуменом Сергієм Притулою, який балотується в мери Києва.

Перепалка сталася в четвер, 22 жовтня, в ефірі політичного ток-шоу "Право на владу", коли Дубинський поцікавився, чи знає Притула, скільки в столиці ліній метро. Візаві заявив, що відповідати на запитання нардепа не збирається.

"Я з вашого дозволу дозволю собі не відповідати на питання людини, яку вважаю абсолютним мерзотником, людиною, яка створювала фейки під час Революції Гідності, де гинули люди. Мені вкрай дивно бачити цього покидька у вашій студії. Я все-таки з міркувань гігієни якийсь не буду опускатися..."- відповів Притула.

Дубинський не затягував з відповіддю і охрестив Притулу "тупою твариною".

"Коли тупа тварина балотується в мери Києва, це прикро. Тому що кияни цього не заслужили. А коли така тупа тварина дозволяє собі ще й когось ображати, це подвійно дивно і смішно", - сказав"слуга".

Далі учасники почали говорити одночасно. "Так, звичайно. Поговоріть ще. Ця ваша мармиза дуже мене зараз радує. До речі, дуже дивний випадок в історії спілкування пана Дубинського з моєю персоною. Перший раз в історії Дубинський, говорячи про мене, не використовує мат. Мені здається, що це досягнення ... та заткнись! Тобі що, [бізнесмен Ігор] Коломойський дозволив говорити сьогодні зі мною, чи що?"- сказав Притула.

"Я вам не "тикаю", хоч ви і тварина", – відповів Дубинський.

"Ще не вистачало, щоб ти мені "тикав", – парирував Притула.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, під час Майдану Дубинський "мочив" Кличка на замовлення оточення Януковича, пропонував зняти фейк про польоти до Москви за $50 тис.

Як повідомляв Знай. ua, пісня Олега Ляшка про "скотиняк" розбурхала інтернет.

Також Знай. ua писав, що пророчий виступ Притули задовго до походу в політику з Вакарчуком.