Космічні цілі, озвучені президентом Володимиром Зеленським в ході виступу в парламенті, не підтверджені конкретикою і кадровим потенціалом.

Про це в ефірі одного з українських телеканалів заявив політолог, експерт Українського Інституту політики Валентин Гайдай, коментуючи щорічне послання президента.

За його словами, для реалізації поставлених цілей президентом, необхідно їх не тільки конкретизувати, а й мати для цього підготовлені кадри, якими потрібно займатися.

"Якщо в команді досвідчені люди, мотивовані люди, віддані своїй справі, то вони і працюють відповідно, їм і будь-які цілі по плечу", - зазначив Гайдай.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Він навів як приклад ситуацію в Києві, де за списками пропрезидентської партії "Слуги народу" до Київради, можна помітити роботу влади над помилками.

«У списку "Слуги народу" вже є кілька людей, яких можна назвати професіоналами. Наприклад, той же Михайло Присяжнюк-телеведучий і юрист.

Це і спортсмен Георгій Зантарая.

Тобто в пропрезидентській політсилі з'являються нормальні досвідчені кадри. Чого не було рік тому, коли в цю партію приходили Весільні фотографи, тамада, ще хтось, але тільки не юристи, економісти, досвідчені управлінці, не міжнародники, які займаються політикою на професійному рівні»,-пояснив експерт.

Він зазначив, такий підхід до створення команди для досягнення цілей президента, став причиною кадрового голоду в партії, від якого страждає і фракція в парламенті і сама Влада.

"Ось ця вся некомпетентність, безпосередність тільки псує імідж влади. у тому числі і президента», - підкреслив Гайдай.