У четвер, 22 жовтня, у Святошинському районі Києва сталася ДТП з маршруткою, яка дивом не закінчилася трагедією. Прямо під час руху біля пасажирського автобуса відлетіло колесо.

Ролик, зроблений очевидцями, на своїй сторінці в Facebook публікує "Київ Оперативний".

Повідомляється, що аварія трапилася на Академмістечку.

Майже кожного дня якісь пригоди трапляються із маршрутками, але чомусь все одно вони курсують дорогами столиці. Може, хоча б перед виборами навести трохи лад? Ну, це ж тупо неможливо. Київ, Академмістечко

Geplaatst door Киев Оперативный op Donderdag 22 oktober 2020

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

На жаль, такі історії - не рідкість. У маршрутці в Полтаві ледь не загинули люди через те, що у транспортного засобу відмовили гальма. Водієві ледь вдалося уникнути трагедії. Дівчина розповіла, що одразу звернула увагу на те, що маршрутка дуже стара. Протягом всієї поїздки її не покидало відчуття, що маршрутка от-от розвалиться на частини. На жаль, погані передчуття не були безпричинними - в якийсь момент пасажири помітили, що транспортний засіб мчить все з більш шаленою швидкістю.

Раніше портал Знай.ua писав про те, що у Запоріжжі п'яний пенсіонер пірнув під маршрутку, добром не скінчилося. Стало відомо про те, що в Запоріжжі перехожий потрапив під маршрутку. Зараз він перебуває у важкому стані.

Також портал Знай.ua писав, що тарифи у львівських маршрутках зійшли з розуму, залиште 30 гривень на шоколадку. На Львівщині через відсутність пасажирів падають ціни у міжміських автобусах.

Також портал Знай.ua писав, що на Буковині маршрутник вказав на двері мамі з дитиною: "працюють за настроєм"