У Київській області сім'я медиків захворіла на COVID-19. Медичними працівниками були мама і тато, їх неповнолітній син також опинився в лікарні з коронавірусом. Про це повідомили в телешоу «Право на владу» телеканалу «1+1».

Як повідомляється, трагедія розігралася в місті Тараща 10-11 жовтня. Там ціла сім'я заразилася коронавірусом. Дружина працювала в місцевій лікарні медсестрою, а чоловік – лікарем-анестезіологом.

В результаті обоє батьків загинули, а їх 13-річний син Антон залишився сиротою. Дитина теж перебувала у важкому стані, лікарі боролися за її життя.

У той час, як батьки вмирали, хлопчика підключили до апарату штучної вентиляції легенів (ШВЛ). Коли дитина прокинулася в реанімації і дізналася про смерть батьків, хлопчик заявив, що бога не існує.

Тепер осиротілого хлопчика буде виховувати тітка - сестра його батька. Хлопчик каже, що в майбутньому хоче стати лікарем, як його батьки.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нагадавши, "червона зона" наступає, Кабмін змінює критерії і посилює обмеження.

Як повідомляв Знай. ua, Україна може піти на жорсткий карантин, озвучені головні заборони.

Також Знай. ua писав, що уряд закриває пенсіонерів вдома через Нову хвилю китайського вірусу.