Децентралізація є однією з головних реформ в Україні, тому ні в якому разі не можна допустити її згортання

Про це на своїй сторінці у Facebook пише економіст-міжнародник Людмила Ковалевська.

Вона пояснила, чому децентралізація так важлива.

Людмила Ковалевська
Людмила Ковалевська

"Всі, хто мав відношення до цієї реформи, знають, яку виняткову увагу їй приділяли наші європейські партнери. Тому що децентралізація є інституційним базисом демократії. І саме тому вона була неможливою за часів Кучми і Януковича. І навіть мови про неї немає в Росії», - зазначила економіст.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Ковалевська додала, що результати впровадження децентралізації вже відчутні.

«І саме завдяки цій реформі збільшилися бюджети міст та об'єднаних територіальних громад. Не треба більше грошима йти на уклін у високі кабінети", - йдеться в повідомленні.

«Ми не допустимо згортання цієї реформи і ручного управління з офісу Президента. Ми захистимо демократію і європейський вибір України", - підкреслила Людмила Ковалевська.

Нагадаємо, Ковалевська балотується до Київської міської ради від Голосіївського району під номером 1 від партії Європейська Солідарність.

Вона-кандидат економічних наук, політконсультант, директор компанії "Левстар", яка займається залученням інвестицій для реалізації українських проектів.

Ковалевська закінчила Харківський національний економічний університет за спеціальністю" Міжнародні економічні відносини", потім – захистила дисертацію, працювала доцентом, автор десятків наукових праць і монографії у сфері фінансів та економіки підприємств.

Людмила Ковалевська
Людмила Ковалевська

Крім того, одночасно з викладанням вивчала політичний і комерційний PR, і поступово почала надавати Консалтингові послуги, співпрацюючи з різними кандидатами, політичними партіями і комерційними підприємствами.

Це, з часом, стало її справжнім захопленням і бізнесом. У Людмили Ковалевської за плечима солідний багаж політичної діяльності. Вона, як секретар української делегації в Конгресі місцевих і регіональних влад Ради Європи, відстоювала позиції України на міжнародній арені і вивчала досвід європейських країн у сфері місцевого самоврядування та міського управління.

Економіст-міжнародник Людмила Ковалевська впевнена, що для реалізації потенціалу Києва, потрібні знання і ясне бачення результату.