Людмила Ковалевська вирішила балотуватися в Київську міську адміністрацію. Про це вона повідомила 6 жовтня. Вона буде під першим номером у списку ЄС від Голосіївського району.

Важливо відзначити, що вона не просто так вирішила піти в КМДА. Адже у Ковалевської є досить пристойний послужний список:

  • кандидат економічних наук
  • голова Голосіївської партійної організації "європейська солідарність"
  • політконсультант, директор компанії і багато років займається вивченням питань місцевого самоврядування, міського господарства та взаємодії комунальних служб.

Людмила Ковалевська заявляє, що для успішного та ефективного управління містом недостатньо лише бажання, потрібні і великі знання, і досвід, які у неї є.

Людмила Ковалевська
Людмила Ковалевська

Її слова цілком підтверджуються освітою, адже Людмила закінчила Харківський національний економічний університет за спеціальністю Міжнародні економічні відносини, де спочатку захистила дисертацію, а після продовжила викладати. Також вона має величезну кількість наукових праць і монографії в сфері фінансів та економіки підприємств, що точно мають стати в нагоді при роботі в КМДА.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Одночасно з викладанням Людмила вивчала політичний і комерційний PR, і поступово почала надавати консалтингові послуги. Вона співпрацювала з різними кандидатами, політичними партіями та комерційними підприємствами. Зізнається, що для неї це стало захопленням і бізнесом.

На даний момент Людмила Ковалевська є директором компанії Левстар, яка займається залученням інвестицій для реалізації українських проектів. Вона вірить в те, що Київ має величезний потенціал, в який потрібно повірити і почати розробляти.

Варто відзначити, що Людмила так само є секретарем української делегації в Конгресі місцевих і регіональних влад Ради Європи. Вона відстоювала позиції України на міжнародній арені та вивчала досвід європейських країн у сфері місцевого самоврядування та міського управління.

Додамо, що Ковалевська так само була активною учасницею двох головних революцій у незалежній Україні: помаранчевої та Революції Гідності. З 2015 року член партії БПП, пізніше - європейської солідарності. Вона підкреслює, що ЄС-єдина партія, яка на даний момент має чітку ідеологію справжнього європейського зразка. Саме такі партії рано чи пізно витіснять з українського життя партії-одноденки, без минулого і майбутнього. І, найголовніше, ЄС-це єдина партія, яка має силу і вплив для того щоб захистити вибір киян, не допустити прямого управління містом з офісу Президента і відстояти європейський шлях розвитку міста.