У середу, 21 жовтня, в Києві на вулиці Великій Васильківській сталася незвичайна ДТП. Його свідки не викликали швидку, не ховали очі і не жахалися, а навіть навпаки, з цікавістю спостерігали. Все тому, що аварія сталася між батьком і донькою.

Водій Mercedes врізався в інший Mercedes. Про це "Київ Оперативний" пише на своїй сторінці в Facebook.

Пізніше з'ясувалося, що учасники аварії - родичі. Дочка в'їхала в машину батька, чоловік вийшов з салону і почала бити винуватицю. Виявилося, що до цього між учасниками ДТП стався конфлікт.

Дівчина вирішила помститися батькові і у відповідь на це почала ламати бічні дзеркала заднього виду його автомобіля. Закінчилося тим, що чоловік поїхав з місця ДТП.

Якийсь незрозумілий екшн Як повідомляє автор відео, на Великій Васильківській, жінка на #Mercedes випадково в‘їхала у інший Mercedes. Водій «геліку» дістав жінку з авто і почав бити. Його трохи заспокоїли, але потім жінка вирішила помститися за протягнуті до неї руки.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще
Geplaatst door Киев Оперативный op Woensdag 21 oktober 2020

19 жовтня на Рівненщині загинула молода жінка та її ненароджена дитина. Ще три людини - в лікарні у важкому стані. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Рівненської області. Жахлива ДТП сталося недалеко від села Корнин, на трасі Київ-Чоп. Автомобіль, в якому була загибла, зіткнувся із зустрічним автомобілем, що призвело до таких трагічних наслідків.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що п'яна киянка на Лисій гумі потрапила в аварію - в салоні ридала перелякана дитина

Як повідомляв портал Знай.ua у Харкові подруга Зайцевої "скупалася" в річці: "Кішка винна"

Також портал Знай.ua писав, що у річницю загибелі Поплавської сестра актриси розлютилася на "Дизель-шоу": "Розважальний атракціон"