З 1 грудня мінімальна зарплата в Україні зросте на 57 гривень і досягне таким чином 1769 грн. Максимальна зарплата підвищиться на 570 грн, і становитиме 17 690 грн.

Як повідомляють Українські Новини, зміниться і розмір доплат за кожен рік трудового стажу. Вона складе 17,6 гривень за кожен рік для чоловіків зі стажем більше 35 років, для жінок - більше 30 років.

Поки що пенсія українця з повним стажем становить 2100 гривень. Підвищення пенсій на них не надто відіб'ється, а зростання розміру доплат - позначиться істотно.

Також протягом 2021 року в Україні двічі підніматимуть зарплати вчителям: зміни передбачені бюджетом на наступний рік. Заробітна плата працівників освітньої сфери буде підвищена у два етапи: у січні та липні, йдеться на сайті Міністерства освіти. З липня зарплата вчителя зросте майже на 30%.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, подолати бідність до 2030 вже не вдасться, пандемія остаточно зруйнувала всі надії.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників
Показати ще

Як повідомляв Знай. ua, українським пенсіонерам вже з грудня тричі підвищать виплати.

Також Знай. ua писав, що Україну накрила чорна хвиля безробіття, ситуація погіршується.