Український активіст, колишній в'язень Кремля Володимир Балух закінчив лікування в київській лікарні. У середу, 21 жовтня, чоловіка виписали з медзакладу. Тепер починається етап реабілітації.

Про це на своїй сторінці у Facebook написала волонтер Наталія Лютикова.

"Всім, хто хвилювався, молився, вірив і чекав, привітання від Балуха Володимира. Велике спасибі від Володі за любов і підтримку в складний період Ксенії Буряк, а також кожному, хто був поруч", - написала вона.

Лютикова додала, що для Володимира "завершився страшний етап болю і невідомості".

"Новий день Володя розпочне з реабілітації та підготовки до відновлення. Найближчі місяці його чекає багато вправ, професійне лікування в одній з найкращих клінік країни, і, я впевнена, повне одужання", - уточнила волонтер.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Володимиру Балуху провели операцію на головному мозку.

Як повідомляв портал Знай.uа, київська поліція встановлює обставини, за яких побили колишнього в'язня Кремля Володимира Балуха.

Також Знай.uа писав, що поліція знайшла сумку побитого Володимира Балуха і встановила, де він був перед нападом.