У Києві на Оболоні охорона супермаркету побила відвідувача, бо його запідозрили у крадіжці.

Потерпілий Юрій Солоха розповів про те, що трапилося на своїй сторінці в Facebook.

"Я зайшов купити молоко. Взяв молоко, підійшов на касу, оплатив і забрав здачу. Мене зі спини гукнули фразою "Молодий чоловік". Коли я обернувся, ззаду підбігли ще три людини і заламали мені руки, і один з цих людей зробив підсічку за ногу і штовхнули мене так, що я впав обличчям на підлогу. Один з цих людей присів біля мене зліва і поклав мою ліву руку долонею вгору собі на коліно з погрозами зламати руку, якщо я буду чинити опір", - розповідає Юрій.

Чоловіка звинуватили в тому, що він нібито вкрав пачку вершкового масла. Охоронці навіть заявили, що у них є відеодоказ. Однак пізніше з'ясувалося, що охорона помилилася.

ПРОШУ МАКСИМАЛЬНЫЙ РЕПОСТ. ОСТАЮСЬ ДОМА НА ЛЕЧЕНИИ ПОСЛЕ ПОХОДА СУПЕРМАРКЕТ ВАРУС. Добрый вечер, дорогие посетители...

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще
Geplaatst door Юрій Солоха op Dinsdag 20 oktober 2020

Поліція порушила кримінальну справу.

"Охоронці супермаркету затримали чоловіка, тому що їм здалося, що він схожий на підозрюваного, який нещодавно скоїв крадіжку. Вони його затримали, застосувавши силу, а коли в кімнаті охорони подивилися відео, зрозуміли, що це різні люди, і відпустили його. Чоловік прийшов в поліцію і написав заяву про побиття. Поліція відкрила провадження за статтею 125 КК України - це легкі тілесні ушкодження", - розповіли в пресслужбі Облонського управління поліції.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, популярні в Україні продукти раптово подешевшали, нові ціни приємно здивують.

Як повідомляв Знай. ua, легендарний Хмельницький ринок перетворився на пустелю через пандемію, ні людей, ні ліфчиків.

Також Знай. ua писав, що озвірілий львів'янин відмітив охоронця ТРЦ через термометр.