У ніч на четвер, 22 жовтня, в центрі Києва неадекват осквернив пам'ять Героїв Небесної Сотні, помочившись на пам'ятник.

Відео на своїй сторінці у Facebook публікує "Київ Оперативний".

Судячи з координації рухів чоловіка, він перебував під впливом алкоголю або наркотиків. Очевидці події нічого не зробили і навіть не сказали, тільки включили камеру телефону.

Увага! #Розшук Друзі, може хтось знає цього недобитка, який своїм цвірінчиком спаплюжив пам’ятники Героям Небесної Сотні? Дуже треба знайти. Прям дуже.

Geplaatst door Киев Оперативный op Woensdag 21 oktober 2020

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Тим часом у Запоріжжі двоє дівчаток-підлітків використовували міський фонтан для вживання наркотиків. Інцидент стався в центрі Запоріжжя на людному бульварі Шевченка. Дві дівчинки підліткового віку озброїлися пластиковими пляшками і використовували воду у фонтані в якості "бульбулятора", через який зазвичай курять марихуану.

Нагадаємо, що Слуги народу дійсно економлять бюджетні гроші, навіть на бульбуляторах. Чинний заступник мера Новомосковська Сергій Алексейченко, місцевий кандидат у депутати від" Слуги народу " номер один знімає стрес після важкого виборчого тижня.

Як повідомляв портал Знай.uа, правоохоронці в Херсонській області вилучили при обшуку близько шести кг сушеної і більше одного кг подрібненої і готової до вживання конопель.

Також Знай.uа писав, що на Сумщині вилучили велику партію наркотиків.