"Цей так званий «штаб по боротьбі з коронавірусом "правильніше назвати" штаб виборів". Тут ключове слово-вибори", - сказав Сергій Шахов у програмі "Підсумки дня з Вадимом Колодійчуком" на телеканалі "Обозреватель ТВ".

Читайте Знай в Google News!

"Якщо у нас все так погано з епідемією, то будьте чесними з людьми і перенесіть вибори? Наприклад, на весну. Адже на дільницях буде велике скупчення людей, але немає грошей, щоб забезпечити елементарні засоби захисту - маски, рукавички, антисептики і т.д. сьогодні влада, безумовно, йде на злочин. Вона залякує літніх людей, які в групі ризику. Адже саме ці люди поважають закон, свої права і обов'язки і завжди приходять голосувати. При цьому своїми п'ятьма питаннями Зеленський витягує молодь на виборчі дільниці заманюючи їх марихуаною», - зазначив Шахов.

На думку Шахова влада ділить народ України на» своїх «і» чужих " виборців у спробі переламати тенденцію до падіння рейтингу провласної партії. Таку ситуацію Шахов назвав черговою спробою позбавити українців їх конституційних прав. Так як це було зроблено на Донбасі зі скасуванням виборів в 18 ключових громадах регіону. Тільки там відбулася дискримінація українців за територіальною ознакою, а зараз відбувається дискримінація за віковою та соціальною ознаками, вважає Шахов.

«До речі, "Наш край" робив свої опитування по всій країні, і ще недавно абсолютна більшість людей (особливо на Сході – близько 80%) збиралися прийти на місцеві вибори, щоб змінити ситуацію. Але зараз українців просто залякали - і охочих проголосувати вже набагато менше. Але я закликаю людей надіти маски, рукавички, взяти дезінфектор, прийти на вибори, що б не дозволити владі маніпулювати країною в корисливих цілях», - заявив Шахов.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще