Погода в Києві раптово стала по-справжньому осінньою - після затяжного бабиного літа столицю атакували холоди. Ближче до вечора температура повітря опускається настільки, що очікування на зупинці транспорту стає просто нестерпним. Особливо, якщо транспорт ще й проїжджає повз, ігноруючи замерзлих киян. Розсерджені городяни готові з кулаками накинутися на горе-водіїв. Один з таких випадків стався нещодавно і потрапив на камеру, повідомляють в співтоваристві «Х**вий Київ».

""Рогаті", на морозі, проїжджають повз - знайома картина? Ось, мужика це дістало. Водила явно очкує відкрити двері... І правильно робить, він же в кроці від отримання в *бучку!",- пише автор повідомлення під ніком "Влад Сисак".

Він зазначає, що того вечора «намагався дістатися додому з Печерська».

На опублікованих кадрах - хлопець, який стоїть перед тролейбусом №55 і не дає йому проїхати. Судячи з усього, в тролейбусі вже допустима за карантинними нормами кількість людей. Однак тих, хто залишився на холодній зупинці, це не зупиняє – люди хочуть потрапити додому.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, раніше Садового звинуватили в мерзенній афері з комунальним транспортом: "в обхід ProZorro"

Як повідомляє портал «Знай.uа» Буряк пустив школярів Запоріжжя в тролейбуси безкоштовно-вибори на носі

Також «Знай.uа " писав, що Кернес прокотився на новому тролейбусі і застукав" голих " харків'ян на гарячому