Мешканка Лівінгстона (Шотландія) Луїза Хосі дуже здивувалася, коли знайшла в кишені у 5-річної дочки пляшечку з інтимною змазкою

Як виявилося, маленька Саммер (Summer) побачила у мами на тумбочці цікаву ємність і подумала, що це антисептик для рук. злощасна змазка була виготовлена фірмою "Ann Summers": прочитавши напис, крихітка вирішила, що флакон призначений для неї і взяла його з собою в школу.

Поговоривши з донькою, Луїза з'ясувала, що щедра дівчинка не тільки сама "дезінфікувала" руки, але і ділилася з однокласниками. На щастя, скандальний флакончик не потрапив в поле зору вчителів, інакше у мами могли бути проблеми.

До слова, дивний дезінфікуючий засіб Саммер дуже сподобався. Вона розповіла мамі, що рукам було приємно і гаряче — що не дивно, адже змазка була зігріваючою.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Учитель молодших класів випадково відправив своїм учням в WhatsApp порнографічне відео замість домашнього завдання. Як повідомляє AsiaOne, це сталося в індонезійської провінції Балі. Учитель планував відправити дітям відео про живопис, але випадково скопіював не той ролик і переслав порнографію, яку побачив в іншому чаті. Про те, що діти отримали не те відео, чоловік дізнався лише через дві години, коли минув час, за який можна видалити відправлене повідомлення.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, тернополянина віддали під суд за фото "з перчинкою" - вивалив свого "дракона" перед камерами.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що у Франківську молода пара попалася на "полуничці".

Також портал "Знай.uа" писав: "розпуста у вульгарних трусах" - як російський стадіон потрапив у смішний скандал.