Учитель молодших класів випадково відправив своїм учням в WhatsApp порнографічне відео замість домашнього завдання.

Як повідомляє AsiaOne, це сталося в індонезійської провінції Балі. Учитель планував відправити дітям відео про живопис, але випадково скопіював не той ролик і переслав порнографію, яку побачив в іншому чаті. Про те, що діти отримали не те відео, чоловік дізнався лише через дві години, коли минув час, за який можна видалити відправлене повідомлення.

Педагог звернувся до глави села, і разом з ним провів зустріч з батьками школярів, принісши тим вибачення. Батьки вирішили не звертатися у поліцію і не доводити до порушення кримінальної справи. Незважаючи на це, керівництво школи покарало свого співробітника.

В Індонезії діють суворі закони стосовно поширення порнографічних матеріалів. За їх скачування і пересилання можна отримати штраф у розмірі до 2 мільярдів індонезійських рупій або позбутися волі на строк до 4 років.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Нагадавши, тернополянина віддали під суд за фото "з перчинкою" - вивалив свого "дракона" перед камерами.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що у Франківську молода пара попалася на "полуничці".

Також портал "Знай.uа" писав: "розпуста у вульгарних трусах" - як російський стадіон потрапив у смішний скандал.