Відома українська модель "плюс сайз" Інна Горячковська показалася шанувальникам у сміливому вбранні після успішного завершення проекту.

Красуня, що отримала славу завдяки бюсту 15 розміру, поділилася кадрами зі зйомок в сторіс Instagram. Інна розповіла, що зйомки завершилися, тому останній день проекту дівчина зустрічає з келихом білого вина. Дівчина знімала себе на відео в дзеркалі, показуючи підписникам спокусливий образ.

Для зйомок модель одяглася в чорну блузку з глибоким декольте і напівпрозорими рукавами і підписала ролик: "Знімальний процес".

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

"Міс плюс-сайз Україна" Міла Кузнєцова відома як українка з найбільшими натуральними грудьми в країні. Значний бюст 13 розміру милі дарувала сама природа, в ньому немає ні грама силікону. Останнім часом Кузнєцова втомилася від того, що увага шанувальників прикута лише до однієї частини її тіла. У ролі найбільш "грудастої" Українки їй стало тісно, як її власному бюсту у футболці. У канарково-жовтій футболці з глибоким декольте, яку Міла одягла на зустріч з акторами з популярного комедійного проекту "Дизель Шоу".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, насолити колишньому, зробити пластику," продати " себе – як соціальні мережі змінюють життя.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв: татуювання для дівчат-що робити, а що краще немає.

Також портал "Знай.uа" писав, що Українська Кардашьян позбулася купальників і показала свої "диньки" з "персиком".