Українці оплакують смерть юної Інни Волкової, яка у свої 21 рік вже була відома, як відданий волонтер. Про це повідомили у Фундації регіональних ініціатив, де працювала дівчина.

Колеги Інни розповіли, що все сталося вчора, 20 жовтня. Інна хворіла коронавірусом - ця хвороба спровокувала у неї розвиток пневмонії і рідкісного аутоімунного захворювання – синдром Гієнна-Барре. В такому стані організм людини настільки сильно бореться зі збудником хвороби, що імунна система атакує сама себе і вражає власні периферійні нерви. Це призводить до повного паралічу тіла.

"Наша Інна Волкова померла. Інна була громадським діячем, активісткою і дуже щирою людиною. Вона допомагала, захищала і оберігала неймовірну кількість людей. 20 жовтня зупинилося велике любляче серце неймовірної дівчини", - пишуть колеги дівчини. За їхніми словами, два тижні в реанімації Інна чіплялася за життя, але її сили вичерпалися.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Журналіст Айдер Муждабаєв теж прокоментував трагедію.

"Я плачу, тільки що побачив. Господи, за що... Інночка... Світла людина. Вона така добра, патріотична, ніжна... Вічна пам'ять, ненавиджу цей чортів світ, де таке можливо...", - написав він у Facebook.

"Дві страшні хвороби наклалися одна на іншу», - зазначають українці.

Нагадаємо, раніше Колега Дорофєєвої Позитив підчепив болячку під час "танців з зірками": "до останнього сподівався...."

Як повідомляє портал «Знай.uа» Напівголий Звєрєв під звуки "більше гламуру" заговорив про смерті від коронавірусу

Також «Знай.uа " писав, що Бабкін переміг коронавірус і звернувся до шанувальників: "дуже підступний, підлий і хитрий"