Більше сотні депутатів від президентської партії "Слуга народу" вирушили на Донбас у середу вранці, 21 жовтня. Робоча поїздка напередодні місцевих виборів займе два дні. По приїзду депутати розділяться на групи по 10-12 осіб, і вже окремими бригадами відправляться на місця їхньої дислокації, де ночуватимуть.

Про це розповіла заступник голови фракції СН Євгенія Кравчук, передає "Укрінформ".

"Групи з депутатами будуть розтягнуті фактично по лінії фронту. Думаю, що охопимо і Донецьку, і Луганську області", - зазначила Кравчук.

Вона додала, що під час робочого візиту парламентарі хочуть поспілкуватися з військовослужбовцями та місцевим населенням, у яких бригади дислокуватимуться. По поверненню до Києва на засіданні фракції "слуги" обговорять результати роботи, проведеної на фронті.

"Це добровільна поїздка. Частина депутатів не поїхали за станом здоров'я - хворіють або нещодавно перехворіли, або зайняті на виборах, оскільки є керівниками організацій, кураторами", - уточнила Кравчук те, чому до поїздки фракція приєдналася неповним складом.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

На Донбас нардепи вирушили поїздом, судячи з опублікованих в мережі фото, їх супроводжують і журналісти.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "червона зона" наступає, Кабмін змінює критерії і посилює обмеження.

Як повідомляв Знай. ua, Україна може піти на жорсткий карантин, озвучені головні заборони.

Також Знай. ua писав, що уряд закриває пенсіонерів вдома через Нову хвилю китайського вірусу.