Народний депутат від "Слуги народу" Олександр Качура запідозрив у себе коронавірус у вівторок, 20 жовтня. Він розповів, з якими труднощами доводиться стикатися українцям, які хочуть здати тест в Києві.

Так, на своїй сторінці в Facebook Качура пише, що в ніч на 20 жовтня у нього різко підскочила температура до 39 С. Дочекавшись ранку, нардеп відправився в поліклініку здавати ПЛР-тест і відразу зрозумів, що буде непросто: "черга з вулиці починається з 8:00 ранку і якщо ти навіть і не хворий, то під час очікування цілком можеш заразитися коронавірусом".

"Добре те, що у лікарів є засоби індивідуального захисту і захисні костюми, але відділення першої допомоги знаходяться в не найкращому стані. Враховуючи те, що це Київ і тут обслуговують народних депутатів, то в райцентрах ситуація взагалі повинна бути плачевна",- зазначає Качура.

Результати тесту політик повинен отримати вже наступного дня, 21 жовтня.

Вночі піднялася температура до 39. Здаю зараз ПЛР-тест в поліклініці ДУС. Завтра до кінця дня обіцяють результат....

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще
Geplaatst door Олександр Качура op Dinsdag 20 oktober 2020

В Україні з початку епідемії коронавірусної інфекції підтвердили вже 315 826 випадків зараження. За добу зафіксували 6 719 нових випадків. Про це повідомляє Міністерство охорони здоров'я України. Відомо, що всього в Україні з початку епідемії видужали вже 132 219 пацієнтів. За останню добу видужало 2 686 осіб, 141 особа померла.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "червона зона" наступає, Кабмін змінює критерії і посилює обмеження.

Як повідомляв Знай. ua, Україна може піти на жорсткий карантин, озвучені головні заборони.

Також Знай. ua писав, що уряд закриває пенсіонерів вдома через Нову хвилю китайського вірусу.