В Україні оплакують смерть легендарного полярника, учасника кількох арктичних та антарктичних експедицій Олександра Міхо. Про те, що чоловік пішов з життя, стало відомо сьогодні з повідомлення Національного антарктичного наукового центру.

Як повідомляється, причиною смерті полярника стала довга і важка хвороба – рак крові.

Олександр Міхо – уродженець Рівного. Він був радистом, талановитим фотографом, художником і письменником. Брав участь у четвертій та сьомій Українських антарктичних експедиціях.

Фото: Національного антарктичного наукового центру
Фото: Національного антарктичного наукового центру

На українській антарктичній станції «Академік Вернадський» Олександр Міхо виконував обов’язки менеджера зв’язку (UR5KGG/EM1KGG) та був учителем для інших радистів. Співробітники Національного антарктичного наукового центру щиро співчувають сім’ї, близьким і друзям Олександра.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Нагадаємо, раніше У Львові коронавірус обірвав життя вчительки - її обожнював весь клас.

Як повідомляє портал «Знай.uа» У Києві помер академік Олійник - Тернопільщина оплакує легендарного земляка.

Також «Знай.uа " писав, що На Тернопільщині прощаються з відомим викладачем - не дожив до Дня Вчителя день.

Крім того, нещодавно у Львові помер відомий поет і письменник, "батько" понад сотні книг – ридає вся Україна