У Києві розшукують неповнолітню дитину, яка пішла з місця проживання та назад досі не повернулася. Про це повідомляє Служба розшуку дітей при столичній поліції.

Як зазначається, розшуком неповнолітньої особи займаються співробітники Дніпровського управління поліції ГУНП у столиці.

Наголошується, що розшукується малолітня Клаунінг Єва Вікентіївна 2007 року народження. 20 жовтня дитина пішла з дому, не залишивши жодних повідомлень. Назад вона так і не прийшла.

Прикмети дитини: виглядає на 13-14 років, на зріст 160 сантиметрів, міцної статури, повнувата, волосся бордове коротко стрижене.

Фото « " Київ Оперативний»
Фото « " Київ Оперативний»

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

На момент зникнення була одягнена у зелену толстовку, такого ж кольору брюки. Була взута у чорно-білі кросівки.

Усіх, хто володіє хоч якоюсь інформацією щодо того, де може перебувати дитина, просять повідомити до поліції на лінії гарячих номерів телефонів.

Нагадаємо, раніше На Тернопільщині розшукують пенсіонера у бордовій сорочці-пішов по гриби

Як повідомляє портал «Знай.uа» На Харківщині розшукують хлопця з великими очима-вийшов з дому і зник

Також «Знай.uа " писав, що На Львівщині пенсіонер пішов за грибами і зник-перелякані собаки повернулися додому без господаря