У неділю вранці, 18 жовтня, в Києві водій таксі згвалтував пасажирку. Чоловік, який працював у службі "Рапід", приїхав на Volkswagen Passat на виклик до нічного клубу в Голосіївському районі.

У поліції повідомили, що жінка сіла на заднє праве пасажирське сидіння. Через пару хвилин вона помітила, що водій звернув з маршруту і заїхав в лісопаркову зону. Коли клієнтка запанікувала і запитала, куди вони прямують, чоловік розлютився, закричав на жінку і зупинив машину.

Водій пересів на пасажирське сидіння і почав роздягати жінку, та чинила опір. Тоді чоловік почав душити свою жертву, кілька разів ударив по голові, а потім зґвалтував. Коли все закінчилося, він наказав клієнтці одягнутися і відвіз додому. Як тільки постраждала зайшла в квартиру, вона тут же викликала поліцію і швидку допомогу.

Через 9 годин поліція затримала злочинця. Ним виявився 45-річний уродженець Закарпатської області, в Києві знімав житло і "таксував".

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

"Ми повідомили фігуранту про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст. 152 (зґвалтування) Кримінального кодексу України. Найближчим часом районний суд обере затриманому запобіжний захід. За скоєне чоловікові загрожує покарання від трьох до п'яти років позбавлення волі", - розповіли в поліції.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Запоріжжі нелюд зґвалтував водія трамвая, суд поставив крапку у гучній справі

Як повідомляє портал «Знай.uа» У Києві небезпечний маніяк вийшов на полювання, жінки в паніці: "голий, в масці і з ножем"

Також Знай.ua писав, що Сповідь жінки про вітчима-ґвалтівника розриває серце: "Перестала молитися, коли…"