У ніч на вівторок, 20 жовтня, в Деснянському районі сталася сцена з епічного бойовика: пенсіонерка побила чоловіка, який вкрав у неї рюкзак.

Інцидент стався близько 2 години ночі, повідомляє Telegram-канал dtp.kiev.ua.

66-річна жінка зателефонувала в поліцію і розповіла, що біля лікарні швидкої допомоги на вулиці Братиславській невідомий силою відібрав у неї рюкзак. Серед особливих прикмет пенсіонерка вказала, що злодій може бути "трошки травмований", оскільки вона чинила опір.

Досить швидко правоохоронці затримали зловмисника. "Трохи травмований" - це побитий і в крові. Під час впізнання потерпіла розпізнала злодія і свій рюкзак. На кадрах видно, що чоловікові добре дісталося.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Тим часом у Харкові на станції метро "Героїв праці" активізувався умілець, який грабує неповнолітніх. Потерпіла розповіла про прикмети зловмисника.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, фейкові штрафи за ПДР щосили розсилають довірливим українцям: як не потрапити "на вудку" шахраїв.

Як повідомляв "Знай.uа", в Україні скажений Шумахер встановив рекорд з перевищення швидкості: деякі літаки при зльоті так не розганяються.

Знай.uа писав, у "Слузі народу" збираються легалізувати самогоноваріння.