У київській автошколі розгорівся неабиякий скандал з учителем, який охрестив себе "комуністом-сталіністом". У Viber-листуванні з учнями чоловік різко розкритикував Революцію Гідності, а тих, хто її підтримує, назвав "майданутими" і побажав смерті.

Про дику історію на своїй сторінці в Facebook розповіла прессекретарка народного депутата від "Слуги народу" Олени Шуляк Анастасія Климчук, і прикріпила скріни листування. Конфлікт почався з того, що викладач заявив, що "майдануті" заважають йому повноцінно працювати.

"Місяці два я чекаю, поки почнеться адекватне навчання в автошколі, яка знаходиться в урядовому кварталі. Учитель, який зібрав у чаті своїх учнів, постійно пише, що влада "не дає йому працювати", - написала Климчук.

Поки інші автошколи продовжують працювати незважаючи на карантин, наш "герой" запропонував учням шукати інформацію в Інтернеті. До слова, вартість такого "навчання" нічим не відрізняється від стаціонарного.

"І яке було моє здивування, коли сьогодні ввечері наш учитель почав звинувачувати "майданутих" у тому, що йому не дозволяють нормально працювати. А ще прямо написав, що кому не "ок" вислови "комуніста-сталініста" - на вихід. Чесно: гидота. Не хочу, щоб до нього ходили", - пише Климчук.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Після того, як скріни листування потрапили в мережу, адміністрація автошколи "Серна-2000" вибачилася перед Анастасією Климчук за висловлювання свого співробітника, вчителя Володимира Саліхова. У школі пообіцяли застосувати щодо нього радикальні заходи.

"В першу чергу просимо вибачення за поведінку і висловлювання викладача автошколи Серна-2000 Володимира Саліхова. Автошкола Серна-2000 не підтримує політичні погляди Володимира, а також вважає, що його висловлювання щодо Революції Гідності, а також повідомлення, які він посилав Вам та іншим учасникам групи viber, є негідними і шокують", - цитує автошколу Климчук.

Нагадаємо, тернополянина віддали під суд за фото "з перчинкою" - вивалив свого "дракона" перед камерами.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що у Франківську молода пара попалася на "полуничці".

Також портал "Знай.uа" писав: "розпуста у вульгарних трусах" - як російський стадіон потрапив у смішний скандал.