Стало відомо про те, що. До господаря повернулася собака, яка втекла ще 11 років тому.

Таким чином, повідомляється, що в Києві знайшли собаку, яка втекла від господарів ще в 2009 році. Господиня розповіла, що тоді він злякався вибухів петард, і втік у невідомому напрямку. Про це повідомили журналісти ТСН.

Тривалий час господиня розшукувала Карата, але, все було марно. Як виявилося не так давно, він весь цей час був неподалік. Поруч з ринком на Троєщині його збила машина. Власниця дізналася про це, і хотіла повернути пса, але, його вже забрали.

Повернути собаку все ж вдалося. Тварину забрали у жінки з Ірпеня, яку зараз підозрюють у жорстокому поводженні з нею. Були зафіксовані факти, і зараз її судитимуть за цей злочин.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Карат був повернутий господині, через 11 років, і вона його відразу ж впізнала.

Нагадаємо, в Івано-Франківську шукають будинок для вівчарки Рекса, якого люди вважають інвалідом. Детальніше про важку долю пса розповідають волонтери.

Рекса знайшли в Микуличині практично сліпим-у нього була зламана щелепа, а всі лапи були поранені. Його викинули господарі і він, не знаючи куди податися, крутився на одному місці. Він би не зміг вижити навіть на сухому хлібі, який люди кидають голубам.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Постраждали не тільки люди: у мережі показали щемливі відео про знайдених після вибуху домашніх улюбленців

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Дніпрі загубилися п'ятеро малюків-Рексік, знайдись! Мама сумує

Також «Знай.иа " писав, що Потоп на Франківщині залишив собак без даху над головою, Вили по шию у воді-господар, знайдись