Стало відомо про трагедію, яка сталася в столиці з маленькою дитиною. Перші подробиці.

Таким чином, повідомляється, що в Подільському районі міста Київ помер 2-місячний малюк. Сталося це в суботу, 17 жовтня, але причини невідомі.

Причину смерті Малюка належить ще з'ясувати. Попередньо поки що відомо, що батько пішов з дитиною на прогулянку, а повернувшись додому виявив, що він вже був мертвий.

Лікарня / скріншот з відео
Лікарня / скріншот з відео

Тіло відправили на медичну експертизу.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що на Львівщині, через неправильне лікування, помер дворічний малюк. Але лікарі своєї помилки не визнають.

Про це повідомляє Інформаційний портал "ZAXID.net".

Марко Печар зі Стрийського району помер внаслідок рідкісної хвороби-синдрому Кавасакі. Мама дитини Юлія Печар звинувачує місцевих педіатрів в недбалості і непрофесіоналізмі. Жінка заявляє, що вони не звертали увагу на прояви цієї хвороби і не змогли її діагностувати вчасно.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Знай писав,що у Львівському госпіталі помер ветеран АТО / ООС. На 49 - му році життя не стало Тараса Богдановича Свистельницького, 1972 року народження. Учасник бойових дій помер в одному з госпіталів. Про час, дату і місце похорону повідомлять додатково.

Також Знай повідомляв, що на Львівщині вшанували пам'ять ветерана україно-російської війни. 17 серпня, виповнилося рівно 6 років з того дня, коли в АТО загинув відважний воїн і справжній патріот, уродженець Борислава Сергій Шевчук. Щоб віддати данину пам'яті Герою, на місці поховання Сергія були покладені квіти і запалені свічки. Сергій Шевчук народився 1 жовтня 1982 року в Бориславі. Навчався в середній школі №2 Трускавця. Здобув юридичну освіту у Львівському університеті внутрішніх справ при Національній академії ВД України.

Нещодавно Знай передавав, що на Прикарпатті за загадкових обставин загинув активіст Нацкорпусу. 4 серпня молодика провели в останню путь у місті Коломия. Хлопцеві було всього 18 років.