Стало відомо про те, коли в Україні буде введений жорстокий карантин. Зеленський розкрив всі карти.

Таким чином, повідомляється, що держава не має можливості збільшувати кількість ліжок і переводити Медичні заклади на лікування хворих з коронавірусом.

Коронавірус, фото: youtube
Коронавірус, фото: youtube

Володимир Зеленський заявив про те, що як тільки кожну добу в Україні буде фіксуватися понад 9,5 тисяч випадків, це буде критичною ситуацією. Це і стане відправною точкою для введення жорсткого карантину.

Володимир Зеленський, фото прес-служби
Володимир Зеленський, фото прес-служби

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Якщо раптом це станеться, то на карантин знову підуть практично всі, а це означає, що економіка країни може цього не пережити.

В останні кілька тижнів в країні щодня реєструють 5-6 тисяч випадків на день.

Найважче доводиться літнім людям з хронічними захворюваннями. Тому, президент нагадує про правила, які допоможуть запобігти зараженню.

В Україні з початку епідемії коронавірусної інфекції підтвердили вже 309 107 випадків зараження. За добу зафіксували 5 469 нових випадків. Про це повідомляє Міністерство охорони здоров'я України.

Відомо, що всього в Україні з початку епідемії видужали вже 129 533 пацієнтів. За останню добу видужало 3 044 осіб, 66 осіб померло.

Нагадавши, "червона зона" наступає, Кабмін змінює критерії і посилює обмеження.

Як повідомляв Знай. ua, Україна може піти на жорсткий карантин, озвучені головні заборони.

Також Знай. ua писав, що уряд закриває пенсіонерів вдома через Нову хвилю китайського вірусу.