Перший заступник голови офісу президента України Сергій Трофімов одружився зі своєю дівчиною Анастасією. Урочисту церемонію провели в Києві, у Свято-Пантелеймонівському монастирі.

Радісною новиною новоспечений чоловік вирішив поділитися на своєму Telegram-каналі і опублікував фото з торжества.

"Ми з Настею стали чоловіком і дружиною - перед людьми і перед Богом. У цей день у Свято-Пантелеймонівському монастирі ми дали один одному обітницю "завжди бути разом в радості і горі", - повідомив Трофімов.

Він додав, що створення нової сім'ї молодята відзначили в тісному сімейному колі.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Всіх друзів і знайомих покличемо на торжество, коли коронавірус відступить і карантин буде знято", - пообіцяв заступник голови ОПУ.

Відомий український шоумен Володимир Остапчук і його кохана, яка працює нотаріусом Христина Горняк тепер подружня пара. Так, у четвер, 15 жовтня, пара сказала один одному "так" і голосно відсвяткувала весілля. Пропонуємо нашим читачам переглянути, як пройшло свято закоханих.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, ледь розлучений Остапчук знову одружився: "ми можемо все!".

Як повідомляв Знай.uа, весілля Остапчука і Гірник: наречена видала, чому "залишила" Володимира перед важливим днем.

Знай.uа писав, Володимир Остапчук показав ту єдину, заради якої готовий бути захисником завжди і це не нова кохана.