У неділю, 18 жовтня, в Києві сталася нестандартна НП. Співробітників Державної служби з надзвичайних ситуацій викликала 28-річна дівчина, яка не зуміла самостійно зняти обручку з пальця.

У дівчини несподівано опух палець, а метал лише погіршував ситуацію. Ні масло, ні мило ситуації ніяк не допомогли, і довелося викликати рятувальників.

ДСНС-никам довелося зрізати прикрасу спеціальним обладнанням. На щастя, киянка вчасно звернулася за допомогою, і обійшлося без серйозних наслідків.

Тим часом на Закарпатті рятувальник Владислав Севч вирішив оригінально зробити своїй коханій пропозицію руки і серця – хлопець покликав свою дівчину в її День народження до ратуші в Мукачеві, а сам приїхав до неї на пожежній машині і в службовій екіпіровці. Він вручив дівчині 101 троянду і з кільцем в руках зізнався в коханні.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Закарпаття заполонили горді білі птахи-неможливо не закохатися.

Як повідомляв портал Знай.uа, тернопільські військові обмінялися кільцями на плацу, скажена романтика.

Також Знай.uа писав, що у Дніпрі чоловік купив дорогий букет, але прийшовши додому виявив, що той зібраний зі сміття.