Стало відомо про те, що вже практично половина будинків у Києві з теплом. Опалення підключено.

Таким чином, повідомляється, що в Києві до опалення підключили об'єкти соціальної інфраструктури, а також половину житлових будинків міста.

Про це на своєму брифінгу повідомив мер міста Київ Віталій Кличко.

19.10.2020 Онлайн-брифінг мера Києва Віталія Кличка

❓Про кількість інфікованих киян ❓Скільки киян госпіталізовано з COVID-19 ❓Що робить місто, щоб забезпечити киснем столичні опорні лікарні ❓Скільки шкіл та садків закриті на карантин в Києві ❓Про опалювальний сезон Вже зараз в прямому ефірі про це та інше

Geplaatst door Віталій Кличко op Maandag 19 oktober 2020

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

За його словами станом на сьогоднішній день тепло вже отримують соціальні об'єкти за типом лікарень, шкіл, і так далі. Також, половина житлових будинків столиці також вже в теплі. Найбільше таких у Голосіївському, Дніпровському, Печерському, а також Святошинському районах міста.

Віталій Кличко зазначив, що на повний запуск централізованої системи опалення знадобиться тиждень, так як це близько 12 тисяч будинків.

Також, він зазначив, що обов'язково стежитиме за тим, щоб у кожному будинку було тепло, і інспектори перевірятимуть те, як комунальні служби реагують на скарги від жителів столиці.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Комунальні муки тривають: українців притиснули новими платіжками за газ і тепло

Як повідомляє портал «Знай.иа» Ціни на комуналку в Україні визначатимуть місцева влада: чим можуть здивувати платіжки

Також «Знай.иа " писав, що Хмельничанам сказали, коли включать опалення: перевірте батареї