У мережі розповіли історію про дитину, якій вдалося подолати всі труднощі.

Таким чином, повідомляється, що дівчинка Кіра народилася вагою всього лише 650 грамів. Щодня лікарі боролися за те, щоб зберегти дитині життя, а небайдужі допомагали матеріально.

#постпідтримки #мамаінемовля ❤️😇❤️😇❤️😇❤️😇❤️😇❤️😇❤️😇❤️😇❤️ Друзі, хочемо поділитись особливою історією перемоги маленької...

Geplaatst door Всеукраїнська благодійна організація "Мама і немовля" op Maandag 19 oktober 2020

Дана публікація з'явилася на сторінці Всеукраїнської благодійної організації «Мама і малюк». Вони пишуть, що завдяки доброті небайдужих, вдалося повністю оплатити всі необхідні ліки, і дорогу операцію, без якої Кіра не змогла б нормально розвиватися.

Популярні новини зараз
"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Зараз у малятка все добре, і вона з мамою нарешті відправляється додому. До цього свята всі готувалися заздалегідь, адже за цей час вони встигли стати сім'єю.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що в Павлограді відбувається справжній бебі-бум, з початку цього року в місті народилося в два рази більше двійнят, ніж у минулому.

Про це повідомила адміністрація Павлоградського пологового будинку.

Всього на Дніпропетровщині за 9 місяців 2020 року з'явилися на світ понад 16 тис.дітей. Акушерську допомогу в нашій області надає 21 медичний заклад охорони здоров'я, перинатальні центри в Кривому Розі та Дніпрі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Закарпатські пологові будинки переповнені немовлятами, матусі сяють від щастя-вперше за 7 років

Як повідомляє портал «Знай.иа» Третьякова наврочила? В Україні дітей зменшилося вдвічі, а кожен п'ятий- " неякісний″

Також «Знай.иа " писав, що Киянки влаштували справжній бебі-бум-столиця поповнилася сотнями малюків