Стало відомо про те: якою буде погода в Україні до кінця поточного місяця. Спойлер: мало кому сподобається.

Таким чином, повідомляється, що в українкам ну прийшло похолодання, і арктичне повітря накриє практично всі області України. Заморозки можливі приблизно до мінус 2 градусів. Про це у Facebook написавши голова Черкаського обласного гідрометцентру Віталій Постригань.

Осінь перейшла свою межу, і за добу середня температура повітря впала до п'яти градусів тепла.

Синоптики кажуть, що це прийшов антициклон із Заходу країни, і температура в найближчі дні знизиться ще більше, і буде на 2-3 градуси нижче норми.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

"Найближчі дві доби прогнозуємо 2º морозу 2º тепла, а вдень стовпчик термометра навряд чи перевищить 5-10º тепла. Короткочасну "порцію тепла" очікуємо у другій половині тижня",- прогнозує Постригань.

Нагадаємо, що на Закарпаття і зовсім вже прийшла зима. На закарпатському гірськолижному курорті» Драгобрат", що на Рахівщині, випав сніг, зараз температура повітря там становить -1.2 градуси морозу.

Раніше портал Знай.ІА писав про прогноз погоди на понеділок, 19 жовтня: осінь, як капосна молодша сестра-скажений холод і заморозки, готуйтеся. 19 жовтня, Антициклон Otmar виштовхає з території України недавні дощі і навіть гірські снігопади. Скажений циклон йде геть з України.

Також портал Знай.ІА писав, що запоріжцям доведеться попрощатися з літом-погода на тиждень засмутить навіть оптимістів. Разом з хмарністю місцевих жителів чекає похолодання і періодичні пориви вітру. Опадів не очікується.

Також портал Знай.ІА писав, що уряд не стримав непередбачуваного ворога: країну засипало снігом за місяці до Нового року. Циклон Foelke не тільки приніс дощі і пориви штормового вітру в Україні в суботу, 17 жовтня, але і викликав погіршення погодних умов в сусідніх країнах, таких як Білорусь, де випав перший сніг.