На Київщині у місті Яготин група "СтопКор" посилено моніторить ситуацію: надійшла інформація про активний підкуп місцевих виборців. Більшість даних надходила на гарячу лінію "Стоп корупції". Зокрема, анонім повідомив, що Наталя Дзюба, чинна очільниця Яготина, намагається отримати посаду глави ОТГ і планує скупати голоси виборців. За один голос начебто готова заплатити від 500 до 1000 гривень.

Про це йдеться у розслідуванні "СтопКору". Відомо, що Дзюба декілька разів змінювала політсили. Спочатку очільниця міста підтримувала "Партію регіонів", згодом перейшла у "Наш край", тепер намагається отримати владу у рядах "Слуги народу".

На передвиборих перегонах відзначилася не лише вона: депутат місцевої райради Олексій Бугай, який нині балотується в депутати міськради, роздавав самотнім людям продуктові пакунки. Що це, як не прямий підкуп виборців? При цьому докази довго шукати не довелося: Бугай сам викладав фото у соціальних мережах.

Багато питань і до "Нашого краю": ще до початку реєстрації партія почала передвиборчу агітацію, розвісивши власні білборди на трасі Київ-Харків за тиждень до офіційного старту кампанії.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

"Створена та очолювана ця політична партія такими яскравими представниками, як Антон Кісе, Андрій Деркач та Євген Червоненко. Тут варто згадати, що навіть після перших вбивств на Майдані Кісе вважав Януковича законним президентом і переконував, що на Майдані відбулось громадське протистояння", – наголошує блогер Ярослав Бондаренко.

Нагадаємо, що львівських чиновників спіймали на мерзенній схемі із землею-продавали гектари під прикриттям мандатів.

Як повідомляв портал Знай.uа, Львівська міська рада планує відремонтувати дорогу зі Львова до Брюховичів.

Також Знай.uа писав, що у Львівській міській раді не виключають, що пандемія коронавірусу може стати перешкодою старту будівництва заводу з переробки твердих побутових відходів у 2020 році.