Жителі одного з київських будинків вирішили не чекати допомоги від комунальників і самостійно облаштувати прибудинкову територію.

Фото публікує Telegram-канал Kyiv News.

Так, за адресою Златопольська, 3 мешканці проявили максимум креативу. Тепер двір прикрашають бетонні мухомори, черепахи, жаби і іже з ними.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

За чиїм замовленням виготовляли прикраси і скільки це коштувало - залишається за кадром.

"Благоустрій прибудинкової своїми руками. Арт-бетон", - пишуть автори публікації.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що цікавий дніпрянин влаштував фотополювання на незвичайного для мегаполісу звірка – лисицю. Відповідними кадрами Ярослав Чемерис поділився на своїй сторінці в Facebook.

Як зазначив автор поста, відобразити дикого звірка йому вдалося не на просторах чернігівських лісів або глухій гущавині, а практично в самому центрі міста-мільйонника. Це сталося в Краснопівстанческой Балці, розташованої в 100 метрах від перехрестя вулиць Чкалова і Виконкомівської.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Кривому Розі фотомисливцю вдалося відобразити в світлий час доби унікальну кажана.

Як повідомляв портал Знай.uа, рибалки з Дніпра витягли на берег справжнього монстра.

Також Знай.uа писав, що у Кривому Розі рибалці на хижу снасть попався величезний сазан.