Відома українська інфекціоністка Катерина Булавінова в ефірі ток-шоу " Право на владу» розповіла про лікування коронавірус антибіотиками.

Таким чином, повідомляється, що Катерина закликала лікарів припинити всім колоти антибіотики. Він не лікує коронавірус, а лише може привести до величезних проблем в майбутньому.

Інфекціоністка Булавінова: «Антибіотик не лікує Covid-19, досить»!

Інфекціоністка Булавінова: «Антибіотик не лікує Covid-19, досить»! Лікарі первинної ланки зловживають, призначаючи всім хворим на Covid-19 без розбору антибіотики. Таку заяву в ефірі ток-шоу «Право на владу» зробила лікарка-інфекціоністка, експерт Дитячого фонду ООН (“ЮНІСЕФ”) в Україні Катерина Булавінова. Лікарка назвала інші ліки, які дійсно допомагають пацієнтам здолати коронавірус. Які? Відповідь дивіться у відео.

Geplaatst door ПРАВО НА ВЛАДУ op Donderdag 15 oktober 2020

Поговорила вона також про смерть, а також неподобство, яке відбувається з людиною після його смерті. Мертві тіла видають в мішках, а також відмовляються відспівувати. Не варто забувати, що мертва людина не може виділити коронавірус, так як воно не кашляє і не чхає, як сказала інфекціоністка.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Наостанок жінка сказала, що негайно потрібно зробити вакцину від грипу тим, хто щодня рятує життя інших. Це потрібно зробити найближчим часом, так як комбінація грипу і коронавірусу може закінчитися досить сумно.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, фейкові штрафи за ПДР щосили розсилають довірливим українцям: як не потрапити "на вудку" шахраїв.

Як повідомляв " Знай.ІА", подолати бідність до 2030 вже не вдасться — пандемія остаточно зруйнувала всі надії.

Також портал " Знай.ІА " писав, що в Україні скажений Шумахер встановив рекорд з перевищення швидкості: деякі літаки при зльоті так не розганяються.