Відома Українка з пишним бюстом Міла Кузнєцова опублікувала в соціальній мережі Instagram нове фото.

Таким чином, повідомляється, що красуня перевершила всі очікування. Володіє вона 13-м розміром грудей, і не соромиться показати фанатам всю красу свого тіла.

Цього разу Міла показала чудову фігуру у відвертому декольте. "Дуже смачно" - написала вона під постом.

На фотографіях дівчина сидить в одному з кафе. Там вона продемонструвала розкішну фігуру в топіку, який ледь не лопнув. На це звернули увагу її фанати в коментарях.

Популярні новини зараз
Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

"Дуже апетитно виглядаєш" «" як ти красиво виглядаєш, дуже апетитні фотографії«,» неймовірна«,» чудова«,» прикольна", - пишуть вони.

Міла Кузнєцова-відома українська модель плюс-сайз, блогерка і володарка бюста 13-го розміру. Дівчина брала участь у конкурсі Miss Universe Plus Size 2019 року. А на її аккаунт в Instagram підписано понад 550 тисяч осіб, яких вона частенько балує яскравими фото і Відео зі свого життя.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Міла Кузнєцова з 13-м розміром грудей навчила українців любові.

Як повідомляв портал Знай.иа, Міла Кузнєцова з 13-м розміром пообіцяла влаштувати спеку в "Дизель Шоу": "всіх чекаю".

Також портал Знай.иа писав, що модель з 13-м розміром грудей мотивує українців на спорт:"знайти свій".