Стало відомо про те, що всесвітньо відома компанія Netflix почала знімати в Києві фільм про протести, які відбуваються в Білорусі.

Таким чином, повідомляється, що про це заявив радник лідера білоруської опозиції Світлани Тихановської Франтішек Вечерко. Він розповів, що стрімінговий портал Netflix готує до випуску документальний фільм або серіал про протести в Білорусі.

Netflix зніме в Києві фільм про протести в Білорусі, фото: скріншот публікації

Протягом двох місяців Британська знімальна група знімає фільм про всі протести.

Героями стали самі демонстранти. Знімають у Мінську, Києві, а також Вільнюсі. ПРи цьому, наголошується, що члени знімальної групи вже навіть були кілька разів затримані.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Поки що немає більше ніяких подробиць стосовно всього цього. Дата виходу також невідома.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що колишній кандидат у президенти Білорусі і активна опозиціонерка режиму Олександра Лукашенко Світлана Тихановська розповіла, чому була змушена покинути територію рідної держави.

За словами Красуліної, Тихановська покинула Білорусь через шантаж силовиків, які пригрозили їй фізичною розправою.

При цьому вона розповіла, що білоруській опозиціонерці нібито погрожували 10 серпня силовики в кабінеті голови ЦВК Білорусі, куди вона прийшла, щоб подати скаргу за результатами виборів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, у Мінську таємно провели інавгурацію Олександра Лукашенка: "офіційно обійняв посаду".

Як повідомляв Знай.иа, вбивця лідера "Ляпіс Трубецькой" почув вирок: родичі не можуть знайти слів.

Знай.иа писав, у Харкові суперники Кернеса Кучер і Світлична" окупували " Facebook перед виборами.